Diari Més

Vallmoll i La Canonja, escenaris destacats del cap de setmana casteller

Els dos municipis celebren la seva festa major

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Amb la mirada posada ja a les diades programades per la segona quinzena del mes d’agost, un dels moments més intensos del calendari casteller, aquest cap de setmana el Camp de Tarragona viurà uns dies força tranquils, castellerament parlant.

Les dues actuacions més destacades seran la diada de la festa major de Vallmoll el dissabte a les set amb els Castellers d’Altafulla, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Vila-seca, i la diada de La Canonja, el diumenge a les sis de la tarda, amb la Colla Jove de Tarragona i els Xiquets del Serrallo.

En aquest darrer cas, les dues colles tarragonines afrontaran un programa encarat a rodar castells per a la diada de Sant Magí del pròxim dissabte 19 d’agost al migdia.

Per la seva banda, la Colla Vella de Valls, a part d’actuar a Vallmoll també es deixarà veure el dissabte al migdia al Festiuet de Valls, dues actuacions, però, on els de la camisa rosada sembla que no apretaran gaire, ja que el dimarts 15 es veuran les cares amb la Colla Joves de Valls i els Castellers de Vilafranca en la tradicional diada de la Festa Major de La Bisbal del Penedès.

tracking