Diari Més

Castells

Les Vivendes es queden sense veure el 2de9fm de la Colla Vella

Els rosats l'han intentat, però l'han hagut de desmuntar quan començava a entrar la canalla

El 3de9f ha estat el castell màxim de la Colla Vella de Valls a la diada de les Vivendes.

Les Vivendes es queden sense veure el 2de9fm de la Colla VellaLaia Díaz

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha actuat aquest dissabte a la tarda al barri de les Vivendes de la capital de l'Alt Camp on el gran propòsit era intentar el 2de9 amb folre i manilles en el cas que fossin suficients camises. Aquest condicionant s'ha complert i l'han portat a la segona ronda, ara bé, des de bon principi l'estructura ha estat molt tancada i poc a poc s'ha anat girant i han estat els mateixos castellers de tronc els qui han dit que el castell s'havia de desesmuntar.

Tot i l'expectació, els rosats no l'han tornat a intentar i han decidit acompanyar el 3de9 amb folre de la primera ronda, amb un 4de9 folrat i un 5de8, completant així una tripleta màgica.

Al seu costat, els Xiquets de Tarragona han començat la diada descarregant el 3de8, mentre que a la segona han hagut de desmuntar un 4de8 que s'ha pogut acabar completant a continuació. A la tercera ronda han optat pel 5de7.

Les altres dues colles presents a plaça han estat la Colla Jove de Castellers de Sitges i els Xicots de Vilafranca. Els del Garraf han completat el 4de7a, el 3de7 i el 4de7, mentre que els vilafranquins han tingut un ensurt a la primera ronda amb una caiguda de 3de8, que només ha quedat en carregat, però s'han recuperat i han arrodonit la diada amb el 4de8 i el 2de7, completant així una clàssica de vuit.

3de8 dels Xiquets de Tarragona a la diada de les Vivendes de la Colla Vella.

Les Vivendes es queden sense veure el 2de9fm de la Colla VellaLaia Díaz

3de8 dels Xicots de Vilafranca a la diada de les Vivendes de la Colla Vella.

Les Vivendes es queden sense veure el 2de9fm de la Colla VellaLaia Díaz

4de7p de la Colla Jove de Castellers de Sitges a la diada de les Vivendes de la Colla Vella.

Les Vivendes es queden sense veure el 2de9fm de la Colla VellaLaia Díaz

tracking