El Nàstic tanca l'estada a Olot amb una golejada

Els de Lluís Carreras sumen la segona victòria de la pretemporada (0-5)

Emaná va anotar el primer gol del partit en la primera meitat.

El Nàstic tanca l'estada a Olot amb una golejadaNàstic

Final dolç a l’estada de prop d’una setmana que el Nàstic ha realitzat a la Garrotxa. Com ja va sent tradició en els últims anys, els grana van tancar l’stage amb un amistós contra el UE Olot entrenat per Martin Posse, extècnic de La Pobla. Els de Lluís Carreras van superar els garrotxins de manera contundent per 0 a 5 en un partit en que Tejera va protagonitzar l’ensurt en rebre un cop que el va obligar a retirar-se del terreny de joc abans del descans.

Els primers minuts del matx no van tenir un dominador clar, fins que als 10 minuts Stephane Emaná va engaltar un potent xut que, entrant per l’escaire esquerre del porter olotí, va significar el primer gol del partit per al Nàstic. Pocs minuts després va ser Kakabadze qui va estar a punt de marcar el segon del partit, però la seva centrada-xut no va trobar porteria. L’Olot es va refer del gol a l’equador del primer temps, però no va ser capaç de transformar les seves arribades en ocasions de gol.

A la segona meitat tant Olot com Nàstic van començar amb un onze diferent al que havia iniciat el partit. Els grana van aconseguir dominar la possessió i controlar el joc des de la zona de mitjos enfront un Olot que esperava darrere per poder sortir al contraatac. Carreras va realitzar l’últim canvi al minut 76, donant entrada a un Brugui que va revolucionar el matx. Un minut després de trepitjar la gespa del Municipal d’Olot, el jugador del planter grana anotava el 0-2.

A partir de llavors les ocasions i els gols del Nàstic es van succeir amb relativa rapidesa. A falta de menys de 10 minuts pel final, Manu Barreiro feia el tercer dels grana en rematar a plaer una centrada de Pol. Un minut després arribava el 0-4 de la mà de De Nova, que aprofitava una passada llarga de Rayco per avançar-se a la sortida del porter olotí. I en la última acció del partit, de nou Barreiro batia Moha aprofitant una passafa de Brugui al cor de l’àrea petita.

Golejada grana per acomiadar-se de la Garrotxa abans de viatjar a Santa Coloma de Farners. Aquest diumenge 30 de juliol el conjunt dirigit per Lluís Carreras deixarà Olot per iniciar el segon stage de pretemporada.

Olot: Ginard, Jose, Barnils, Blázquez, Bigas, Héctor, Masó, Roger, Marc Mas, Nacho Pérez i Dembo. A la segona meitat van jugar Moha, Micaló, Pedro, Alfredo, Toril, Barnils (Masó, 68’), Uri Santos, Aspar, Pujadas, Ferru i Arumí.

Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, Xavi Molina, Delgado, S. Emaná, Maikel Mesa, Perone, Suzuki, Omar, Abraham i Tejera (Djetei, 31’). A la segona meitat van jugar Perales, Roger, Zahibo, Sandro, M. Barreiro, Carlos Blanco, Carlos García, Rayco, Djetei (Brugui, 76’), Pol i De Nova.

Gols: 0-1, S. Emaná (10’); 0-2, Brugui (77’); 0-3, M. Barreiro (83’); 0-4, De Nova (84’); 0-5, M. Barreiro (90’).

Àrbitre: Miguel Ángel Moreno Villaécija (Col·legi català). Va mostrar groga a Zahibo (74’), Toril (74’), Uri Santos (75’).

Incidències: Partit amistós de pretemporada disputat al Municipal d’Olot davant 692 espectadors.